ONLINE BOEKLANCERING

ONLINE BOEKLANCERING

Op 14 mei wordt het boek In 10 stappen beter in burgerparticipatie feestelijk gelanceerd, online uiteraard. En met een try-out van de Digiklas Beste Bewonersgroep met de Actorenanalyse.

In 10 stappen beter in burgerparticipatie is een instructieboek. Het is bedoeld voor jou als professional die met burgerparticipatie en bewonersinitiatieven te maken heeft in het dagelijkse werk. 

Wat je leert is hoe je echt beter wordt in het betrekken van bewoners in je werk en hoe je omgaat met initiatieven uit de samenleving. We nemen je in 10 stappen mee in dat leerproces. Het is praktisch, met instructies, praktijkvoorbeelden en oefeningen. Je gebruikt het om mee te werken en uit te leren, of je nu projectleider, beleidsadviseur, uitvoerder, wijkcontactambtenaar of bijvoorbeeld woonconsulent bent. Heb je te maken met bewoners? Dan hebben we dit Expertboek voor jou gemaakt.

Wil je bij de lancering van het boek zijn op 14 mei  van 15.00 - 17.30 uur? Meld je aan via deze link. Hier bestel je ook alvast jouw exemplaar, zodat je die nog voor de lancering ontvangt.

Programma Boeklancering 14 mei
15.00    Iedereen digitaal welkom heten en wegwijs maken op zoom
15.15    Hoe is het boek tot stand gekomen?
15.30    Wat staat erin?
15.45    Try-out les  (Actorenanalyse)
16.30    Formele boeklancering 
17.00    Netwerkborrel
17.30    Afsluiting

permalink

Naar het overzicht

Terug naar boven